LISA

LISA


LISA is opgericht op 23 januari 2003 te Groningen. Destijds kwam een twintigtal enthousiaste Recht & ICT-studenten samen om LISA te vormen. LISA staat voor Law & ICT Students' Association. De oprichters van de vereniging zijn Koen Konings, Sandra Schaapherder en Vincent Leeuw. Wij zijn hen erg dankbaar voor de inzet die zij hebben getoond om de oprichting te verwezenlijken. 

Het doel van LISA is tweeledig. LISA wil als vereniging haar leden stimuleren om zich verder te verdiepen in het vakgebied Recht & ICT, naast de studie. Bovendien wil ze het inzicht van anderen in het vakgebied Recht & ICT vergroten. Hiertoe worden onder andere symposia, kantoorbezoeken en pleitwedstrijden georganiseerd. Veel evenementen zijn jaarlijks en ieder jaar komen er nieuwe activiteiten bij. 

LISA is ervan overtuigd dat enthousiasme en ambitie aanstekelijk werken. Studenten halen het meeste uit hun studie als zij contact hebben met medestudenten, docenten en het bedrijfsleven. Door haar contact met de vakgroep, advocatenkantoren en natuurlijk haar leden maakt LISA dit op laagdrempelige manier mogelijk. Voor haar leden voegt LISA, naast verdieping, dan ook veel gezelligheid toe.