Brinkhof

Screenshot-2021-11-18-at-12.46.47.png

Brinkhof is een advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering. Wij begeleiden (inter)nationale cliënten in sectoren als elektronica, IT, media, internet, telecommunicatie, farma/biotech en gezondheidszorg. Op deze markten procederen en adviseren wij over octrooien, merken en modellen, product- en marktregulering, mededinging, IT/outsourcing, auteursrecht, media en privacy.

Wij zijn superspecialisten op onze vakgebieden. Onze ambitie is om daar op het hoogste niveau mee te doen. In onze niches behoren we tot de grootste advocatenkantoren die deze vakgebieden beoefenen. Wij hebben geen vestigingen in andere landen, maar werken veel voor buitenlandse cliënten en met buitenlandse advocatenkantoren. De focus en omvang van ons kantoor is uniek op de Nederlandse markt. We zijn er trots op dat de kwaliteit van ons kantoor en van onze advocaten erkend wordt in toptier-rankings van internationale gidsen voor de advocatuur.

Studentstage volgen?

Ben jij een talentvolle derde- of vierdejaars rechtenstudent met ambitie voor de innovatieve rechtspraktijk? Loop dan studentstage bij Brinkhof. Bij ons is niets vanzelfsprekend, dus ook de invulling van je stage niet. Brinkhof staat open voor jouw ideeën. Samen creëren wij de stage die aansluit op jouw wensen. Maatwerk op topniveau begint al bij de invulling van je stage.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar jeanette.westerhoven@brinkhof.com met een korte motivatie, cv, eindexamen- en studieresultaten.

Volg onze LinkedIn en Instagram accounts, zodat je weet wanneer we activiteiten organiseren om kennis te maken met ons kantoor, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse STEP In-house dag.

Actuele vacatures vind je hier.

About_Brinkhof_c-800x533.jpg