Elferink & Kortier

Elferink & Kortier Advocaten

Elferink & Kortier Advocaten is een jong en modern advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectuele eigendom, ICT-recht en privacy. Ook het algemeen civielrecht behoort uiteraard tot onze expertise. Het kantoor richt zich o.a. op de exploitatie en de bescherming van (nieuwe) technologieën en producten.

Digitalisering. E-books. Internet of things. Smart industry. Blockchain. 3D-printing. E-health. Big Data. Privacy. Auteursrecht. Octrooirecht. Merken- en modellenrecht. Maar ook commerciële contracten en aansprakelijkheid.

Stempel-logo.png

Nieuwe businessmodellen en technologieën, de techniek staat niet stil met alle juridische implicaties van dien. Met onze kennis en ervaring in deze niche zijn wij in staat om snel, deskundig en praktisch te adviseren en te procederen.

Naar onze overtuiging hebben advocaten toegevoegde waarde als zij zich verdiepen in de klant en diens markt. Dáár maken wij het verschil: door ons specialisme te combineren met kennis van de markt van de klant zijn wij in staat met de klant mee te denken in strategieën en praktische adviezen te geven.

Ons kantoor is klein maar dat geldt zeker niet voor de zaken die we doen. Wij doen hele leuke, soms principiële, zaken voor multinationals, kleine en grote overheden, en andere grote en kleine organisaties (zoals start-ups).

Ervaring opdoen tijdens je studie of solliciteren?

Ben jij een enthousiaste student Nederlands recht (burgerlijk / civiel recht) die affiniteit heeft met intellectueel eigendomsrecht, ICT-recht en privacy? En ben je op zoek naar een leuke stage naast je studie waarin je de theorie in de praktijk kunt brengen? Of ben je net afgestudeerd, wil jij je carrière gelijk goed van start gaan en heb je zin om de theorie in de praktijk te brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij jezelf ontwikkelen als jurist? Wil je bijdragen aan gespecialiseerde juridische dienstverlening voor grote ondernemingen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Wij zijn gevestigd in Enschede en hebben daarnaast een spreeklocatie in Deventer.

Meer weten over ons kantoor? Neem dan ook een kijkje op onze website en neem snel contact op: https://www.elferinkkortier.nl/.

foto_ek_2.jpg
foto_ek1.jpg